Magyar Falu Program – orvosi eszközök

Kedvezményezett neve: Adács Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Orvosi eszköz (MFP-AEE/2020)

Projekt címe (azonosító száma): Az egészségügyi alapellátás fejlesztését szolgáló eszközbeszerzés Adács községben (3061410485)

Szerződött támogatás összege: 2.993.310,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Jelen pályázat segítségével megvalósulhat az elavult, amortizálódott eszközök korszerűbb eszközökre cseréje, illetve az orvosi rendeloő felszerelése olyan eszközökkel, amelyek eddig hiányoztak a rendelő eszközállományából. A beszerzésre kerülő eszközökkel korszeruűsödik Adácson az egészségügyi alapellátás infrastruktúrája és javul a hatékonysága. Beszerzésre kerülnek számítástechnikai eszközök, hordozható EKG, látásvizsgáló tábla, lélegeztető ballonok, váladékszívó, pulzoximéter, defibrillátor, vérnyomás- és vércukormérők, nővértáskák, otoszkóp-oftalmoszkóp készlet, vizsgálólámpa, vizsgálóágy, vérnyomásmérő mandzsetták, sebészeti csipeszek, ollók, színlátásvizsgáló könyv, boka-kar index meghatározó készülék, valamint a testsúly, testzsír, BMI és BMR együttes mérésére alkalmas eszköz.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2021.06.30.

Hasonló cikk:

TÁJÉKOZTATÁS a településrendezési eszközök VÁMOSGYÖRK–GYÖNGYÖS VASÚTVONAL FEJLESZTÉSÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ módosításáról

Ezúton tájékoztatom, a Tisztelt Lakosságot, Civil szervezeteket és Gazdálkodó szervezeteket, hogy Adács Község Önkormányzata a …