Magyar Falu Program – Óvodaudvar fejlesztése

Kedvezményezett neve: Adács Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Magyar Falu Program – Óvoda udvar (MFP-OUF/2019)

Projekt címe (azonosító száma): Óvodai udvar fejlesztése Adács községben (3021322560)

Szerződött támogatás összege: 4.369.838,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: A Magyar Falu Program „Óvoda udvar” alprogramjának keretében Adács Község Önkormányzata a település óvodai udvarának fejlesztését kívánja megvalósítani a meglévő játszóeszközök felújításával, új ütéscsillapító burkolat építésével és kerti padok kihelyezésével. Az óvoda udvarán található játszóeszközök közül rossz vagy hiányos műszaki állapotuk miatt néhány csak részben megfelelő minősítéssel rendelkezik.

A fejlesztés keretében megtörténik ezen eszközök felújítása, javítása. A csúszdás házikó esetében a játszóházat megfelelően ki kell merevíteni, új fémtalpakat kell beépíteni. A homokozónál az oszlopok cseréje, új fém tartószerkezet gyártása szükséges. A homokozó meglévő betonszéleinek tetejét és oldalát tölgyfával kell burkolni, a fa és fém részeket újra kell mázolni.

A köteles mászókával ellátott kombinált hinta esetében pedig a korhadt fa elemeket és a nem megfelelő fém elemeket cserélni szükséges a megfelelő felületkezeléssel ellátva. A nem megfelelően kialakított gumiburkolatos eséstér miatt teljes felületen fel kell szedni a burkolatokat és teljesen új gumiburkolatos rendszert kell kiépíteni a megfelelő gumiszegélyek beépítésével, szabvány szerinti esésterek biztosításával.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2020.10.31.

Hasonló cikk:

TÁJÉKOZTATÁS a településrendezési eszközök VÁMOSGYÖRK–GYÖNGYÖS VASÚTVONAL FEJLESZTÉSÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ módosításáról

Ezúton tájékoztatom, a Tisztelt Lakosságot, Civil szervezeteket és Gazdálkodó szervezeteket, hogy Adács Község Önkormányzata a …