Magyar falu program: közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés

Kedvezményezett neve: Adács Község Önkormányzata

Pályázati felhívás neve (kódszáma): Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés (MFP-KKE/2020)

Projekt címe (azonosító száma): Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés Adács községben az MFP-KKE/2020 pályázat keretében (3085600817)

Szerződött támogatás összege: 11.042.650,- Ft

Támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának rövid bemutatása: Adács Község Önkormányzata a Magyar Falu Program „Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés” alprogramjának keretében egy erőgépet és hozzá kapcsolható munkagépeket (mulcsozót, tolólapot és sószórót) kíván beszerezni. A Magyar Falu Program pályázati támogatásával olyan gépek vásárlására kerül sor, amelyek alkalmasak a közterületek megfelelő kezelésére, igényes települési környezet kialakítására. A községben megfelelő gépek hiányában évről-évre gondot jelent a közterületek hómentesítése. A projekt eredményeként beszerzésre kerülő MTZ-820 traktor a hozzá csatlakoztatható függesztett, vágóéllel és gumilappal rendelkező BTL- 2300 tolólappal, valamint a COSMO PS-500 sószóróval nagy segítséget jelent majd a téli hóeltakarításban, síkosságmentesítésben. Az AARDENBURG mulcsozó felhasználható az elgazosodott közterületek, parkok megtisztítására, rendszeres kezelésére, valamint a belterületi utak padkáinak rendezésére.

A projekt legkésőbbi befejezési dátuma: 2021.12.31.

Hasonló cikk:

Tájékoztató az ebösszeírásról

Tisztelt Kutyatartók ! Az önkormányzat feladata, hogy a község kutya állományát nyilvántartsa. Mivel a nyilvántartásnak …