Tájékoztató az ebösszeírásról

Tisztelt Kutyatartók !

Az önkormányzat feladata, hogy a község kutya állományát nyilvántartsa. Mivel a nyilvántartásnak több adatot kell tartalmaznia, mint ami rólunk emberekről a személyi igazolványban van célszerű ezeket nyugodtan és elektronikus formában összeírni és eljuttatni az önkormányzathoz.

Ehhez az alábbi linket egy egyszerű regisztrációra van szükség, utána pedig a bejelentkezés fölött megjelenő ablakban az „új eb regisztrációja” pontra kell kattintani és az adatokat beírni.

Kérem, hogy a kutyáról, orvosról, oltóanyagról, stb. minden adatot – minél több adatot – szíveskedjenek kitölteni, annak érdekében, hogy a nyilvántartásunk mindenben megfeleljen az előírásoknak!

Kérem használják az internetet erre a hasznos dologra is ! A regisztrálást bárki megteheti, nem szükséges hozzá ügyfélkapu, csak a link nevében szerepel a szó.

Link: http://ugyfelkapu.ebnyilvantarto.hu

Ha mégsem a programot választják, kérem kézzel töltsék ki a papír alapú adatlapot. Az adatlap elérhető a polgármesteri hivatalban, a www.adacs.hu weboldalon és az adácsi lakosok Facebook oldalán is.

Letöltés: Ebösszeíró adatlap

Kitöltés után a papír alapú adatlapot juttassák vissza a polgármesteri hivatalba, vagy küldjék el az adacsph@gmail.com email címre.

Köszönettel és tisztelettel: dr. Kiss László – jegyző

Hasonló cikk:

Hirdetmény – Az Apollo Tyres gumigyár biztonsági jelentéséről

A katasztrófavédelem értesítéseHirdetmény közmeghallgatásrólApollo – biztonsági jelentés