TÁJÉKOZTATÁS a településrendezési eszközök VÁMOSGYÖRK–GYÖNGYÖS VASÚTVONAL FEJLESZTÉSÉVEL ÖSSZEFÜGGŐ módosításáról

Ezúton tájékoztatom, a Tisztelt Lakosságot, Civil szervezeteket és Gazdálkodó szervezeteket, hogy Adács Község Önkormányzata a Vámosgyörk–Gyöngyös vasútvonal fejlesztésének érdekében a hatályos településrendezési eszközök módosításáról döntött.

A módosítási szándékot bemutató dokumentációt véleményezésre bocsátja.

Annak érdekében, hogy az épített környezet alakítása és védelme során a közérdekű intézkedéseket és döntéseket megelőzően, illetőleg azok végrehajtása során biztosítani tudjuk a nyilvánosságot és a közösségi ellenőrzés lehetőségét a településterv, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet készítésével és módosításával összefüggő helyi partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2023. (IV.20.) önkormányzati rendeletben foglaltak szerint a módosítást bemutató dokumentációt helyi partnerségi egyeztetésre bocsátjuk.

Értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy a módosítási dokumentáció kizárólag elektronikusan a https://www.adacs.hu/ elérhető.

A településrendezési eszközök módosításával kapcsolatban észrevételt, javaslatot elektronikus levél (e-mail) formájában adacsph@gmail.com címre, vagy papír alapon a polgármesternek címezve az Önkormányzat címére megküldve 2023. május. 23 napjáig tehetnek.

Soha Márton – polgármester

A véleményezési dokumentáció INNEN letölthető

Hasonló cikk:

Hirdetmény – Az Apollo Tyres gumigyár biztonsági jelentéséről

A katasztrófavédelem értesítéseHirdetmény közmeghallgatásrólApollo – biztonsági jelentés